Ohjelmisto

Ari Kettukangas on viihdyttänyt yleisöä eri puolilla Suomea yli 25 vuoden ajan. Kokemuksen ja monipuolisen ohjelman myötä hän on kotonaan kaikenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Hänet voi tilata esiintymään useassa eri työnkuvassa ja niitä yhdistämällä:

Imitaattori

Ari Kettukankaalta löytyy ratkiriemukasta ohjelmaa kaiken ikäisille. Jokainen esitys räätälöityy asiakkaan toiveista mittatilaustyönä, jolloin siitä saadaan yleisön ja tilaisuuden näköinen. Perusrunkona on puhe- ja laulushow, jonka menossa välähtelee tuoreet ja ajattomat imitaatiohahmot. Mukana on myös erilaisia sketsejä, vitsejä ja stand up -tyylistä huumoria. Ohjelmat sopivat esim. yritysten henkilökunta- ja asiakastilaisuuksiin, sekä erilaisiin messu-, markkina- ja toritapahtumiin. Lisäksi erilaisiin yksityistilaisuuksiin mm. pikkujouluihin, häihin ja syntymäpäiville. Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous.

Palkittu juontaja

Ari juontaa arvokkaat ja rennot tilaisuudet vankalla ammattitaidolla. Taustalla hänellä on pitkä kokemus keikkarintamalta sekä radiojuontajan ja -toimittajan tehtävistä Bauer Media Oy:n palveluksessa Radio Pookissa. Tästä osoituksena hänet palkittiin vuoden paikallisradiojuontajana RadioMedia ry:n järjestämässä RadioGaalassa peräkkäisinä vuosina 2019 ja 2020. Esiintyjänä hänelle ovat tuttuja yleisöä kymmenistä aina tuhansiinkin kävijöihin keräävät tapahtumat. Juonnoissa hoituvat myös haastattelut, tuote-edustajien esittelyt, leppoisa kiertely yleisön parissa ja ennenkaikkea hyvän tunnelman luominen. Erikoisalaa hänellä ovat mm. yritystilaisuudet, harjannostajaiset, messut, markkinat, toritapahtumat, gaalat, konsertit ja urheilukilpailut. Tarvittaessa juonto värittyy imitaatioilla ja hersyvällä huumorilla.

Huutokauppameklari

Ari toimii huutokauppojen meklarina. Kokemusta hänellä on  pienistä ja suuremmistakin huutokaupoista. Huumori on hyvä valttikortti kaupankäynnissä. Ensimmäinen, toinen ja kolmas nauru!

Mainosspiikkeri

Ari on spiikkannut uransa aikana lukuisan määrän erilaisia radiomainoksia. Hän käyttää mainoksissa omaa ääntään ja imitaatioita. Lopputuloksena syntyy virallinen tai hauska spotti ja vaihtoehdot voidaan myös yhdistää yhteensopivaksi kokonaisuudeksi.