Suositukset

”Ari Kettukankaan osaaminen juonto ja imitointi tilaisuuksissa on vahvaa, rentoa ja yleisön hyvin mukaansa ottavaa. Miellyttävä persoona ja lämmin ote vieraisiin tekee tilaajankin olon varmaksi asiakkaiden viihtymisestä.”

Jokke Kämäräinen, Rukapalvelu ja Ravintola Zone

”Konepäivät on koko maakunnan tapahtuma ja sen ohjelmassa tulee huomioida eri ikäiset vierailijat. Imitaattori Ari Kettukangas oli loistava valinta esiintyjäksi, koska hänen esiintyminen paransi entisestään konepäivien leppoisaa tunnelmaa ja yleisö kuunteli esiintyjää mielenkiinnolla ja hymy huulilla. Hän osaa huomioida ohjelmanumeron sisällön ammattitaitoisesti tilaajan toiveiden mukaan.”

Ville Kyllönen, Konesilta Oy

”Arin esitys yrityksemme harjannostajaisissa oli nappi suoritus. Arin hahmogalleria oli todella laaja ja tilaisuudessa vierailevat ”henkilöt” hyvin tunnistettavissa ja tilaisuuteen sopivia. Saimme monet hyvät naurut ja kaikki sekä vieraamme että omat työntekijämme lähtivät tilaisuudesta hymyillen. Suosittelen Aria lämpimästi tuomaan mukavaa ja iloista tunnelmaa erilaisiin tilaisuuksiin.”

Sari Anttila, Lujatalo Oy

”Ari Kettukangas juonsi yrityksemme 60v juhlat ja takasi päivämme onnistumisen. Ari huolehti koko tapahtuman kulun alusta loppuun ja sisällytti oman shown hienosti pitkin tapahtumaa niin, ettei tullu tylsiä hetkiä. Mukava, hauska ja helposti lähestyttävä esiintyjä kruunasi juhlamme vielä meklaamalla huutokaupan. Uskallamme suositella monenlaisiin tapahtumiin ja varmasti luvassa hauska ja onnistunut tapahtuma.”

Piia Ruhkala, HR-Ikkunat Ruhkala Oy

”Kiitoksia tuhannesti vielä imitaatio-esityksestä! Show ylitti odotukset ja ensimmäistä kertaa vuosittaisessa tapahtumassa asiakkaat keskittyivät todella katsomaan mitä lavalla tapahtuu. Porukka nauroi ihan rätkänä, varsinkin Rölli, Kimi Räikkönen ja Vesku Loiri kirvoitti suurimmat suosionosoitukset! Esityksestä on tullut asiakkailta paljon positiivista palautetta, suosittelen lämmöllä!”

Terhi Vauhkonen, Kailatec Oy

”Kiitos upeista esityksistäsi syntymäpäivilläni! Sait paljon todella hyvää palautetta ja monet kertoivat että olisivat voineet kuvitella hahmojesi olevan fyysisesti paikalla. Myös kokemus ja ammattitaito näkyi sekä kuului settiesi aikana monilla eri tavoilla. Yleisössä oli henkilöitä jotka liikkuvat paljon eri tilaisuuksissa ja ovat nähneet tosi paljon kaikenlaisia esityksiä, joten heidän palautteensa on arvostettavissa korkealle. Esimerkiksi Speden äänenkorkeus-potetiometri oli yksi niistä monista osista joista puhuttiin ihastellen monen kanssa. Ihmiset ihmettelivät, että miten ihmeessä pystyit lennosta, puheen katkeamatta vaihtelemaan kaikkien tunnistamia ääniä laidasta laitaan noin nopeasti. Olen iloinen ja tyytyväinen siitä, että saimme sinut esiintyjäksi!”

Jukka Ehto, Kankaanpää

”Esitys oli hauska ja luonteva. Mukavalla huumorilla sekä imitaatiota että vitsiä lauluesityksillä ryyditettynä. Kovasti kaikki vieraat pitivät esityksestä.”

Minna Pietilä, Merikosken Ammattiopettajat ry

”Ari Kettukangas hoiti markkinoidemme juontamisen ja isännöinnin todella hyvin, osaa hommansa ja voin suositella häntä. Peräseinäjoen markkinat on Suomen suurimpia yksipäiväisiä markkinatapahtumia.”

Kari Rinta-Kahila, Peräseinäjoen yrittäjät

”Pidimme harjannostajaiset Isojoen Konehallin valmistuvissa tiloissa, ja Ari Kettukangas toimi tilaisuuden juontajana ja ohjelmanumeroista vastaavana esiintyjänä. Monipuoliset -ja tilaisuuteen räätälöidyt ohjelmanumerot, varmistivat osallistujien viihtyvyyden ja Ari rytmitti tapahtuman sujuvasti.”

Jukka Vanhapiha, Rakennuttajatoimisto Promen Oy

”Mietimme ohjelmaa tilamme isännän 60-vuotisjuhlaan ja siinä porukalla heiteltiin ideoita, mitä ja kuka voisi olla sopiva noin 100:n vieraan juhlaamme. Mietimme stand up -juttuja, mutta se ei sitten kuitenkaan oikein kuulostanut oikealta, koskapa juhliimme oli tulossa myöskin pientä väkeä ja stand up-tyypeillä tahtoo ne jutut mennä useasti tietyn sorttisiksi. Ari Kettukangas oli loistava valinta meidän juhliimme. Monipuolinen, osaava ja tilaisuuden mukaan ohjelmistoaan muuntava ja valikoiva. Yleisö nauroi suupielet korvissa ja suosionosoituksille ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Arilta eivät loppuneet taidot kesken myöskään ohjelman spesiaalitilauspyynnöstä! Suosittelemme Ari Kettukangasta teidänkin tilaisuuksiin!”

Eija-Liisa ja Eino Huhtala, Ylihuhtalan Tila Oy